http://anarchik.ro/69-thickbox_default/inel-portocaliu-fluorescent.jpg Afisare la marime maxima

Inel portocaliu fluorescent

Cadru inel interschimbabil "gol" ANARCHIK din silicon.

Finisaj "soft touch", fabricat din material non-alergenic, rezistent la caldura si la lumina UV, produs garantat de standardele REACH si FDA.
Disponibil in 3 dimensiuni (S, M si L).
1 an garantie. Produs fabricat in Franta.


Mai multe detalii

Dimensiune
Gasiti dimensiunea

quantity up quantity down

89,00 lei

Descriere
ANARCHIK va ofera creatii unice, care se adapteaza personalitatii si care corespund dorintelor dumneavoastra, inelele din silicon fiind interschimbabile cu usurinta.
ANARCHIK a creat un cadru de inel revolutionar, care va permite sa schimbati inelul in deplina libertate si siguranta. Doar impingeti si faceti clic, cadrul inelului poate fi schimbat pentru a se asorta cu tinuta dumneavoastra.

Cum functioneaza:
1.Inainte de a incepe, plasati inelul pe o suprafata plata, curata, pentru a impiedica pierderea diamantului in timpul manipularii.
2.Schimabti inelul, inserati diamantul pe interiorul cadrului prin apasare, diamantul este atasat in siguranta cand auziti “clic”.
Pentru orice intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe adresa : e-mail office@anarchik.ro sau la telefon 0742 737 130
 

ANARCHIK a creat PRIMUL DIAMANT PE UN INEL INTERSCHIMBABIL
Tehnologia noastra unica si revolutionara (protejata prin brevet) va permite sa schimbati inelul cu usurinta si in conditii de siguranta, pentru a-l asorta tinutei tale preferate sau starii tale de spirit.

Cum functioneaza?

Inainte de a incepe, asezati inelul pe o suprafata plana si curata, pentru a evita pierderea diamantului in momentul manipularii.
1. Alegeti diamantul sau alta piatra pretioasa
2. Scoateti diamantul (sau alta piatra pretioasa pe care ati ales-o) daca acesta se afla deja inserat in inel, prin aplicarea unei presiuni din exterior spre interior.
3. Alegeti inelul care vi se potriveste, dintr-o varietate bogata de culori si introduceti diamantul/piatra pretioasa prin partea interioara a inelului exercitand presiune asupra lui/ei. Diamantul va fi atasat in siguranta atunci cand veti auzi un "clic". Nu exista riscul de a pierde diamantul, odata ce acesta a fost corect inserat in inelul de silicon.
Siliconul, fiind un material extensibil, inele noastre sunt disponibile in 3 dimensiuni: S - mic (47-52mm), M - Mediu (53-57mm) si L- mare (58-62mm).
Pentru orice informatii nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail office@anarchik.ro sau la telefon 0742 737 130

Dupa ce ati plasat comanda si ati notat toate datele tale de contact, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii alaturi de factura proforma. Confirmarea comenzii reprezint acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Livrarea se va face in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.
Livrarea produselor comandate se va face printr-o companie de curierat, atat in Bucuresti cat si in tara. Serviciile de curierat sunt disponibile de luni pana vineri. Comenzile plasate in week-end vor fi prelucrate si trimise în cursul zilei de luni.

Modalitati de plata:
Modalitatile de plata acceptate
1. Plata in avans în contul (IBAN) RO35BACX0000001063462000, banca UniCredit Tiriac Bank, SC DEMURA CONCEPT SRL. La acest tip de plata se vor mentiona pe ordinul de plata, seria si numarul facturii achitate.
In acest caz primesti o reducere de 2% din valoarea comenzii. Reducerea se aplica si pentru produsele aflate in promotii.
2. Plata la livrare (ramburs)

Returnarea produselor
In cazul in care exista nemultumiri fata de produsele achizitionate, Conform O.G. 130/2000, Clientul are dreptul de a denunța unilateral comanda, notificând vânzătorul in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Renunțarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).

Mai multe informatii.

ANARCHIK foloseste un Silicon (Platina) de inalta calitate, finisaj "soft touch" fiind stabil din punct de vedere dimensional.

Siliconul din care este realizat inelul ANARCHIK este foarte durabil astfel incat sa il purtati pe durata intregii zile si in toate activitatile sportive. Puteti sa purtati inelul ANARCHIK la plaja, la piscina, la ski…fara probleme.

Daca doriti sa curatati inelele din silicon, pur si simplu scoateti diamantul, sapuniti inelele, clatiti sub apa si stergeti cu o carpa curata.

Pentru orice informații nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail office@anarchik.ro sau completand formularul din sectiunea Contact.

Scrie un comentariu

Array

Array

Scrie un comentariu

25 Alte produse in aceeasi categorie