« Conceput » & Fabricat in Franta

ANARCHIK este dovada ca un produs de calitate nu se judeca dupa numarul de ani. Creatorii marcii stapanesc si controleaza toate etapele incepand cu materiile prime, fabricatia si distributia pana la clientul final. Pentru ca fiecare client este unic si merita tot ce e mai bun, ANARCHIK se angajeaza sa ofere o calitate superioara in conformitate cu standardele etice cele mai stricte.
Toate pietrele pretioase provin de la furnizori din celebra Place Vendome si sunt selectionate de catre experti gemologi. Ele sunt fixate manual de catre Maestrii Bijutieri pe o montura din argint rodiat 925/1000.
Siliconul folosit in inele noastre a fost conceput special pentru ANARCHIK pentru a va procura un confort exceptional. El este extensibil, nedeformabil si foarte fin la atingere gratie finisajului "soft touch".
Disponibile in peste 20 de culori clasice, pastel sau trendy, inele noastre din Silicon sunt non-alergenice. Ele sunt fabricate in Franta, in  regiunea Lyon de catre furnizorii industriei aeronautice.
In fiecare anotimp, ANARCHIK se inspira din noile tendinte in materie de moda si frumusete pentru a propune noi creatii.