Primul diamant pe un inel interschimbabill

Tehnica noastra unica, revolutionara si brevetata va permite sa va schimbati inelul sau piatra pretioasa usor si in deplina siguranta, pentru le asorta mai bine la tinuta dumneavoastra sau la starea de spirit.

 

Diamant Alb sau Diamant Negru ?

                     

Diamant Alb sau Diamant Negru ?

Calitatea unui diamant este definita prin cei « 4 C » (Carat, Claritate, Calitatea taieturii si Culoarea). Selectia diamantelor este facuta cu multa grija de catre specialistii nostri. Toate diamantele noastre au 0,10 carate, SI1-3 și pot fi negre, transparente sau brune.  

Piese de argintarie lucrate manual

                                        

Monturi de argint lucrate manual

Toate creatiile noastre sunt realizate in argint rodiat 925/1000 si lucrate manual de catre bijutierii nostri parizieni. Monturile noastre poarta marca ANARCHIK.  

Alegeti nuanta inelului dumneavostra printre cele 22 de culori

                                                          

Alegeti nuanta inelului dumneavostra printre cele 22 de culori

Disponibile in 22 de culori diferite, inelele noastre sunt fabricate din silicon « soft-touch ». Ele au fost supuse unor tratamente diverse pentru a fi placute la atingere. In totalitate non-alergenic, siliconul este lejer si rezistent la lumina U.V.Acest material va protejeaza de posibilele accidentari ale degetelor, care sunt atat de frecvente..


  

Daruiti ANARCHIK

                    

Daruiti ANARCHIK

Creatiile noastre sunt impachetate in cutii de tip ecrin, din lemn, lucrate manual si poarta marca Anarchik. Diamantele noastre sunt livrate cu un certificate de garantie tip card. 

Standarde?

                                      

Care sunt standardele noastre?

Inelele noastre din silicon sunt fabricate respectand normele REACH, care asigura un nivel de protectie inalt al sanatatii si al mediului inconjurator contra riscului provocat de produsele chimice.