Dupa ce ati plasat comanda si ati notat toate datele tale de contact, veti primi un e-mail de confirmare a comenzii alaturi de factura proforma. Confirmarea comenzii reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Livrarea se va face în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.
Livrarea produselor comandate se va face printr-o companie de curierat, atat in Bucuresti cat si in tara. Serviciile de curierat sunt disponibile de luni pana vineri. Comenzile plasate in week-end vor fi prelucrate si trimise in cursul zilei de luni.

Modalitţi  de plata:
Modalitatile de plata acceptate
1. Plata in avans in contul (IBAN) RO35BACX0000001063462000, banca UniCredit Tiriac Bank, SC DEMURA CONCEPT SRL. La acest tip de plata se vor mentiona pe ordinul de plata, seria si numarul facturii achitate.
In acest caz primesti o reducere de 2% din valoarea comenzii. Reducerea se aplica si pentru produsele aflate în promotii.
2. Plata la livrare (ramburs)

Returnarea produselor
In cazul in care exista nemultumiri fata de produsele achizitionate, Conform O.G. 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral comanda, notificand vanzatorul in scris sau telefonic ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b).